8 Mars 2010

Har en ledig dag efter helgens arbete. Måste bara få ge ett tack till mina underbara arbetskamrater. Det är en härlig stämmning på jobbet, lättsam, trygg och vi skrattar mycket.
Har inte träffat min 2 älsklingar mycket i helgen så när telefonen plingade med ett mess i går från dom kände jag saknad och KÄRLEK så här stod det:

Ja du mamma, idag har jag varit duktig och hjälpt pappa.
Vi har vikt tvätt, dammsugit, satt upp tavlor i gästrummet.
Handlat me farmor och pappa. nu äter vi mellis och frostar av frysen.
Ja vi tog bort lite is från taket också. Sen så fick jag ett pussel av pappa.
Men det var ett sånt där lätt 3:års pussel så nu går vi på 5 års istället :)
Nu ska vi tvätta och laga mat. Sen ska jag sova. Du kan väl pussa mig i pannan när du kommer hem.
Saknar dig mamma. Pappa hälsar puss.

Att ligga på latsidan är inte melodin för P, han får alltid så här mycket gjort när jag har mina jobbar helger. Och Tilde hjälper stolt till med det hon kan. Jag stannar upp i tanken och förstår inte hur jag skulle klara mig utan dom, lycka.

Tilde och jag drog oss länge i sängen i dag, vaknade till av ett morgon bad och sen lite god frukost. ska snart bege oss ut för att få lite sol på oss. Äntligen kan man vakna ur sin vinter dvala.

Bästa vänner

I dag testar jag livet som 2 barns förälder, Tilde har sin bästa kompis Nellie här över dagen då hennes mamma är i skolan. Tjejerna har vuxit upp tillsammans och är som systrar till varandra. Skiljer bara 3 månader i ålder så bandet mellan dom är starkt <3
Just i skrivandet stund hör jag hur dom pratar inne från lekrummet, lite i luven är dom på varandra när dom vill ha samma leksaker. men dom löser det bra utan att jag behöver lägga mig i allt för ofta, Båda har starka viljor så att någon ska ge sig är inte det lättaste. Det är en viktig lärdom att lösa sina konflikter själv, men visst måste jag som vuxen visa hur ibland.

Tanken för dagen är väl att dom ska få leka av sig inne lite, längesen dom träffades nu då Emelie har träffat kärleken i Jönköping och spenderar nästan all ledig tid där. Lite frukt innan vi går ut i det soliga vädret. Blir att laga lite enkel mat idag köttfärssås och spagetti står på menyn.


KÄRLEK mellan 2 helt underbara ungar

RSS 2.0