Herr och fru Norin

Var på bröllop i Skövde igår, Kusinen Emma som gifte sig med sin Johan. Det var en underbar dag, solen sken och brudparet med den.
Emma var så vacker i sin klänning och när solisten sjöng "Kärleken förde oss samman" av Ulf Lundell så fick jag hålla emot för tårarna. Fatta hur mycket man kommer att tjuta på sitt egna bröllop, det kommer att sabba hela sminkningen då hi hiBröllopsmiddagen var händelserik med en massa spex, dans och partaj på kvällen. Tack för att vi fick dela dagen tillsammans med er Emma och Johan. (Bilder kommer senare)

Hittade denna stol nedan på http://www.traotto.se/ skulle passa perfekt inne i Tildes lekrum!
                                             
                                                                                                                           kram

                                                

Semester fix

Per har nu äntligen gått på sin semester, men dagar med att ligga o glassa vid en sjö har lyst med sin frånvaro. Regn, regn och lite mer Regn. istället så har vi passat på att fixa lite här hemma, det blev en tur till IKEA och nu står Tildes lekrum färdigt och redo för att användas. Blev riktigt bra tycker jag.

Idag belv det en lång skön sov morgon, Per och Tilde gick upp och jag låg kvar och snakrkade till 10.30 gött gött, nu är dom ute på promenad så jag tänkte att jag skulle överaska min underbara sambo med lite god mat tills han kommer hem med vår solstråle.

Hoppas på sol och värme snart  //Simma lungt

   

La la lampa

Den senaste tiden har Tilde blivit mycket intresserad av saker omkring sig, vill känna och smaka på allt. När man går omkring hemma så träcker hon ut handen så att hon nuddar något i förbi farten. Lampor har varit favoriten och hon förstår nu när man frågar henne "Var är lampan" då tittar hon upp mot taket och skiner upp som en sol när hon ser en lampa. Här om dagen så var vi hemma hos mor och far, vi alla stod i köket och hade precis frågat Lilly var lampan är då tittar hon upp och säger ett perfekt Lampa som om att hon inte hade sagt annat. Man blir så stolt. Nu är det Tildes nya favorit ord tillsammans med ä de som betyder Är det ler.

I veckan har oxså Tildes kompis Quentin varit här, dom lekte så bra tillsammans, eller ska man säga Tilde försökte hela tiden att pussa Q medans han som är lite äldre ville brottas. Första pojkvänen vid 7 månader.


  Kram till mr: Q       Med Mor o Far i Söderköping

Sko rea Me Like

Tilde och jag tog en promenad ner till stan i värmen, var helt slut när jag kom fram puhh. Målet var att hitta en inflyttnings pressent till Anna. Men när jag hittade den snabbt så gled vi in på Wedins, och vilken tur jag hade rea rea rea Me like. Hittade skor som passar perfekt till bröloppet vi ska till den 26 juli, ett par sköna promenad skor och ett par söta röda.

Sedan hjälpte jag och Tilde Anna att skruva upp hyllor, eller Tilde satt på golvet och sa vart dom skulle passa och att dom satt rakt "liten glassare" medans vi jobba :) Väl hemma lockade duschen och för Tildes del blev det bad ute i baljan så skönt, Tycker synd om henne i värmen eftersom att så små barn inte kan svättas som vi.
Visst sommaren är härlig men jag och Tilly trivs bäst i skuggan.....


     


RSS 2.0