Höstdag

Nu har Emelie höstlov så då kan jag och Tilde mysa med henne och Nellie i höstvädret. Emelies duktiga lilla syster Emma följde med oss till skogen för att ta lite fina kort på små tjejerna.
I veckan blir det öppna förskolan för full rulle, i morgon åker jag och Tilde och hälsar på Thina och Jennie ska bli så mysigt....Tillbaks i djungeln

Har lovat bort vår barnvagn till min kära bror och hanses flickvän, så nu har jag suttit i timmar här framför burken och tittat på hundratals barnvangssidor. Tillbaks i djungeln bland alla barnvagnar och tillbehör puh....
Favoriten just nu ligger hos en vagn ifrån Esprit ska bara försöka övertala min sambo om att den är just den bästa. Han vill nämligen inte ha nån sulky som denna är, men brukar få som jag vill hi hi får vara lite extra kramig.

Vartit på körskolan idag, det riktigt bra och det behövde jag verkligen för att få upp självförtroendet igen efter förra lektionen. Börjar bli en riktig fena på det där med rondellkörning nu, har tränat det ett teg så det sitter i ryggmärgen.

I helgen kommer älskade vännen Milla, så glad :)

                   
                                                                                                                                  Hade gott


Lite bilder

Tänkte att jag tycker själv att det är så kul att titta på mina vänners bilder, så jag lägger upp några här.                
                                                                                                          

                           
                                                                                                        

                
                                                                                                                

                    
                                                                       


Mys med Emelie och Nellie

Har haft Tildes lilla kompis Nellie och hennes mamma över natt 2 dagar denna vecka (alltid lika mysigt) Och extra mysigt är det när Nellie kommer och kryper upp i knät och kramas, då känns det verkligen att hon vet vem man är och att man betyder ngt för henne. Tilde och Nellie har juh praktiskt taget spenderat alla dagar tillsammans sen dom föddes. Per och jag brukar skämta om att Nellie är vårt lilla bonus barn och att Emelie är vår tonåring.

När småtjejerna hade somnat slog vi på Sex and the city filmen, hade redan sett på bio men deb var lika bra denna gång, blev även filmen Dirty Dancing min absoluta favorit "No body puts baby in a corner" snacka om att man blir sugen på att rulla höfterna tillsammans med Patric...... grrrr

Hoppas på mer kvällar som denna Morris

 Tilde och Nellie inte alls gamla

Storsång och höstrensning

Oj vaknade med ett ryck i morse och kollade på klockan som då visade 9.00, väckte Tilde och kastade på oss kläder hon måste tyckt att jag var aldeles tossig. Anledningen till att jag var så stressad var för att vi om en halvtimme skulle befinna oss i Borgs klockargård för storsång.... väl där med andan i halsen blev jag lugn. Det var jätte mysigt med alla barn och don som sjöng och spelade gick verkligen in för det, det märktes att Tilde verkligen uppskattade det. Hon satt med stora ögon och dansade när det var nån låt hon kände igen, kröp till dom andra barnen och hejade så kul att se henne hon är verkligen social.

Väl hemma blev det stor rensning i Tillys garderob (behövdes verkligen) har knappt märkt vad hon har för kläder i röran. La undan sånt som jag ville spara och resten tar jag med mig för försäljning på Öppna förskolan. Tina och Micke tog dom kläder som dom ville ha Jag ska nämligen bli FASTER så glad.

Hemma pågår Pers projekt med en walk in closet på full gång, ena väggen är helt klar med tapetsering och dit montering av hyllor, bara sista väggen kvar nu, Han är så duktig min älskling.

                                                                                                                                                           kram

Back to work

I helgen jobbar jag, första dagen är snart gjord puh det tar tid att komma in i det igen. Men jätte kul att träffa alla barn och arbetskamrater igen. Men tankarna har ändå farit iväg hem där lille Tilde är hemma sjuk, lilla gumman snorar och har feber. Vaknar på nätterna och är jätte ledsen vill bara ligga nära och mysa.... sover säkert nu när jag kommer hem och jag kan inte undvika att gå och lukta och pussa på henne.

RSS 2.0